Κυνηγοί δεινοσαύρων (National Geographic Society, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 1997)
Μέσα από τη συναρπαστική επιτόπια κινηματογράφηση μιας τολμηρής αποστολής επιστημόνων από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και την Ακαδημία Επιστημών της Μογγολίας, το National Geographic σας οδηγεί σε ένα ταξίδι στο μοναδικό κόσμο των ΚΥΝΗΓΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ