Μουσικές του κόσμου (NGT, Inc. and Real World Productions Limited, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2001)
Η ταινία ακολουθεί αστέρες της μουσικής στα παρασκήνια, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό ταξίδι τους μέχρι το σημείο όπου βρίσκονται σήμερα. Παρουσιάζοντας καλλιτέχνες όπως ο Dr. Hukwe και ο Charles Zawose από την Τανζανία και τα μουσικά σύνολα όπως οι Spaccanapoli από τους δρόμους της Νάπολης στην Ιταλία, οι ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ εξερευνούν τους σαγηνευτικούς ήχους, την ξεχωριστή προσωπικότητα και το μοναδικό πολιτισμό σύγχρονων θρύλων της μουσικής.