Mississippi burning - Parker, Alan, 1944-; Hackman, Gene; Dafoe, Willem (MGM Home Entertainment, 2001)
Δύο πράκτορες του FBI προσπαθούν να εξιχνιάσουν τα μυστικά μιας μικρής κοινότητας όπου δρα η Κου-Κλουξ-Κλαν.