Αξία κεφαλαίων και κεφαλαιακή επάρκεια - δείκτες μόχλευσης και αξία σε κίνδυνο : - Ανδρεάδης, Ελευθέριος (2013)
Περιγράφονται τα κυριότερα σημεία των 3 Συνθηκών της Επιτροπής της Βασιλείας σχετικά με τους κανόνες κεφαλαιακής επάρκειας του τραπεζικού συστήματος, ενώ αναλύονται 2 εφαρμογές πάνω στο Δείκτη Μόχλευσης της Βασιλείας ΙΙΙ και την ευαισθησία της Βασιλείας ΙΙ στον κίνδυνο.