The shining - Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Nicholson, Jack; Duvall, Shelley, 1949-; Crothers, Scatman; Lloyd, Danny, 1973- (Stanley Kubrick collection, 2001)
Ο Jack Torrance, πιάνει δουλειά στο κομψό και απομονωμένο ξενοδοχείο Overlook ως επιστάτης εκτός εποχής με την σύζυγό του και τον γιό του. Ο Torrance δεν έχει βρεθεί εκεί πριν - ή μήπως έχει; Η απάντηση βρίσκεται σε μια στοιχειωμένη παραμόρφωση του χρόνου γεμάτη τρέλα και φόνο.