Down by law - Jarmusch, Jim, 1953-; Jarmusch, Jim, 1953-; Waits, Tom, 1949-; Benigni, Roberto; Lurie, John, 1952- (Second Sight, 2001)
Τρεις απροσάρμοστοι τύποι βρίσκονται μαζί σε ένα κελί φυλακής στην Νέα Ορλεάνη. Ο Ζακ ένας άνεργος DJ, ο Τζάκ ένας ασήμαντος προαγωγός και ένας τρελός Ιταλός τουρίστας.