Διαχείριση έργων : - Παπαχριστοδούλου, Ιωάννα (2006)
Η διπλωματική εργασία περιλαμβάνει μια επιμέρους θεωρητική ανάλυση βασικών εννοιών της Διαχείρισης Έργων και δύο μελέτες περιπτώσεων πάνω σε δύο ελληνικές εταιρίες. Την "Αλουμύλ Μυλωνάς Α.Ε." και την "Δρομέας Α.Β.Ε.Ε.Α."