Vargtimmen - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Sydow, Max von, 1929-; Ullmann, Liv (MGM Home entertainment, 2004)
Κυνηγημένος από τους δαίμονες του παρελθόντος και του παρόντος, ο καλλιτέχνης Johan Borg (Max von Sydow) δίνει μια χαμένη μάχη για να κρτατήσει τα λογικά του και την καλλιτεχνική του δύναμη. Η γυναίκα του Alma (Liv Ullmann) ενώ προσπαθεί απελπισμένα να τον βοηθήσει αρχίζει να μοιράζεται τις παραισθήσεις του.