Leonardo (BBC Wolrdwide Ltd., 2004)
Και τα δύο ντοκιμαντέρ εξερευνούν και ανακαλύπτουν γεγονότα για τη ζωή δύο από τους σημαντικότερους Ιταλούς καλλιτέχνες. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μας αποκαλύπτεται η ζωή και τα έργα του εξαίρετου καλλλιτέχνη, επιστήμονα και μηχανικού, Leonardo da Vinci. 500 χρόνια αργότερα ο Michelangelo δημιούργησε τρία από τα σημαντικότερα έργα τέχνης.