Il buono, il brutto, il cattivo - Leone, Sergio, 1929-1989; Leone, Sergio, 1929-1989; Eastwood, Clint, 1930- (MGM Home Entertainment, 2004)
Τρεις παράνομοι κυνηγούν έναν θησαυρό από κλεμμένο χρυσό. Η συνεργασία δεν είναι εύκολη αλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι πρέπει να προσαρμοστούν και να μείνουν ζωντανοί σε μια χώρα που σπαράσσεται από τον πόλεμο.