The postman always rings twice - Garnett, Tay; Turner, Lana, 1921-1995; Garfield, John (Turner Entertainment Co., 2004)
Ο Φρανκ και η Κόρα, παράνομοι εραστές μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να σκοτώσουν τον άντρα της Κόρας, το πετυχαίνουν, προδίδουν ο ένας τον άλλο στη δίκη και παρ'ολα αυτά αθωώνονται. Η μοίρα όμως χτυπάει δύο φορές.