Body heat - Kasdan, Lawrence, 1949-; Kasdan, Lawrence, 1949-; Hurt, William; Turner, Kathleen, 1954- (The Ladd Company, 1988)
Ένας δικηγόρος του Νότου ερωτευμένος με μία παντρεμένη γυναίκα σχεδιάζει μαζί της το φόνο του πλούσιου άντρα της και βρίσκεται μπλεγμένςο σε μια σατανική σκευωρία.