House of flying daggers - Zhang, Yimou; Zhang, Yimou; Zhang, Ziyi, 1979-; Kaneshiro, Takeshi; Lau, Andy, 1961- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2004)
Η επική μάχη μεταξύ του οίκου των Ιπτάμενων Στιλέτων (μιας μυστικής και επαναστατικής οργάνωσης) και των τοπικών αρχόντων της δυναστείας Τανγκ, που εν έτει 859 μ. Χ. βρίσκεται σε παρακμή. Πολύ σύντομα όμως διαπιστώνουμε, πως το αρχικά επικό σε διαστάσεις μέγεθος της ιστορίας επικεντρώνεται στους τρεις πρωταγωνιστές και στο ερωτικό τρίγωνο που αναπτύσσεται μεταξύ τους.