Profondo rosso - Argento, Dario; Hemmings, David, 1941-2003; Lavia, Gabriele; Méril, Macha, 1940-; Nicolodi, Daria (ArtFree, 2004)
Μια εξέχουσα παραψυχολόγος δολοφονείται άγρια. Ο γείτονάς της, ένας πιανίστας, είναι αυτόπτης μάρτυρας του αποτρόπαιου εγκλήματος, όμως η ταυτότητα του δολοφόνου παραμένει άγνωστη. Ο πιανίστας, σε συνεργασία με μια δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας, αρχίζει να διερευνά το έγκλημα αλλά πολύ σύντομα οι ρόλοι αντιστρέφονται και οι κυνηγοί γίνονται κυνηγημένοι.