People I know - Algrant, Dan, 1959-; Pacino, Al, 1940-; Basinger, Kim, 1953-; Leoni, Téa, 1966- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
Ο Ιλάι Γούρμαν, φημισμένος νεουρκέζος ατζέντης, έχει κατορθώσει να εδραιώσει τη δημόσια εικόνα των διάσημων πελατών του, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του. Όμως, τώρα πια, ο μόνος σπουδαίος πελάτης που του έχει απομείνει είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός Κάρι Λόνερ, εξίσου καλός σε οσκαρικές ερμηνείες, αλλά και στο να εκμεταλλεύεται τους γύρω του. Το μοναδικό του πρόβλημα είναι η στάρλετ Τζίλι, γι'αυτό και αναθέτει στον Ιλάι να τη συνοδεύσει διακριτικά... έξω από τη ζωή του! Η κοπέλα, όμως, τον οδηγεί σε έναν παράδεισο απαγορευμένων απολαύσεων και παράνομων δραστηριοτήτων, όπου ο Ιλάι θα γίνει μάρτυρας ενός φόνου, που θα τον σοκάρει και θα αλλαξει τη ζωή του για πάντα...