Βιολογικά κύματα : - Σουρή, Χαραλαμπία Π. (2013)
Σε αυτή την εργασία μελετάμε δύο συστήματα αντίδρασης-διάχυσης. Όταν έχουμε μία ουσία, μελετάμε την εξίσωση Fisher-kolmogorov, ενώ για δύο συστατικά, την εξίσωση Belousov-Zhabotinskii.