The mackintosh man - Huston, John, 1906-1987; Newman, Paul, 1925-2008 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2006)
Ο Τζόσεφ Ρίρντεν είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Δουλειά του είναι να μεταμορφώνεται και να υποδύεται οποιοδήποτε ρόλο χρειάζεται προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Και ως ληστής και ως κατάδικος. Μόνο έτσι θα πείσει τους κακοποιούς ότι είναι ένας από αυτούς και θα μπρέσει να επιβιώσει.