Under her own steam - Rees, Saskia van (Stichting Lichaamstaal, 1987)
Η Jane και ο Jules ετοιμάζοντια ν' αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν εξοικοιωθεί με τις κατάλληλες στάσεις, την ευεργετική επίδραση του ζεστού νερού κατά την γέννα και την σημασία της επαφής με το μωρό αμέσως μετά τη γέννα. Το βιντέο, εξαιτίας των πρακτικών συμβουλών που περιέχει, είναι κατάλληλο για γυναίκες που σκέφτονται να γεννήσουν φυσικά στο σπίτι