A new baby brother - Rees, Saskia van (Stichting Lichaamstaal, 1987)
Η μη λεκτική επικοινωνία μέσα στην οικογένεια. Το βίντεο παρουσιάζει τον Noudje, ο οποίος είναι το τρίτο παιδί στην οικογένεια και αναζητά την απαιτούμενη προσοχή από τους γονείς του. Οι γονείς μοιράζουν την προσοχή τους και στα τρία παιδιά και τα βοηθούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.