New crouching tiger hidden dragon - Liang, Xinquan; Liang, Kai Cheng; Jiang, Qinqin, 1975-; Huang, Yi, 1979 September 13-; Tong, An’ge (Κινέζικος κινηματογράφος ;, 2004)
Μία περιπέτεια γεμάτη από πολεμικές τέχνες, επικές μάχες και μαγευτικά σκηνικά, γυρισμένα στην Κίνα.