Η γλώσσα μου - Κατσέλης, Γιώργος (Δαμιανάκης, 2002)
Μια δημιουργική εκπαιδευτική εφαρμογή που φέρνει σε επαφή τους μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου με τη Νεοελληνική Γλώσσα, ξεκινώντας από την αναλυτικοσυνθετική μέθοδο εκμάθησης πρώτης γραφής και ανάγνωσης και λαμβάνοντας υπόψη τα στάδια της γνωστικής και γλωσσικής εξέλιξης του παιδιού