Comme une image - Jaoui, Agnès; Jaoui, Agnès; Jaoui, Agnès; Bacri, Jean-Pierre; Berry, Marilou; Grevill, Laurent, 1961- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Η νεαρή Λολίτα είναι θυμωμένη με όλο τον κόσμο! Είναι θυμωμένη με τη μητριά της που είναι πιο αδύνατη από αυτή και σχεδόν συνομήλική της! Είναι θυμωμένη με τον εγωκεντρικό συγγραφέα πατέρα της που την αγνοεί παντελώς. Είναι θυμωμένη με τη Σύλβια, την καθηγήτρια φωνητικής που δεν πιστεύει στο ταλέντο της... Όλοι έχουν άποψη για τη ζωή των άλλων, αλλά δεν ξέρουν πως να ζήσουν τη δική τους.