Dosch 3D
Εργαλεία, κοχλίες, μηχανές και άλλοι εξοπλισμοί τους οποίους δεν θέλεις να αποχωριστείς από την στιγμή που θα τους χρησιμοποιήσεις. Είναι λεπτομεριακά σχεδιασμένοι έτσι ώστε να κάνουν την τρισδιάστατη εικόνα πραγματικότητα