Dosch 3D
Οτιδήποτε χρειαστείς για υψηλής ποιότητας απεικονήσεων: έπιπλα, γραμματοκιβώτια, διάφορα είδη μεταφορικών μέσων, δημόσια παγκάκια, λαμπτήρες και πινακίδες. Όλα αυτά μπορούν να λάβουν "πραγματικές διαστάσεις" προκειμένου να μοντελοποιηθούν