Night and the city - Winkler, Irwin; Lange, Jessica; De Niro, Robert (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2004)
Ο Χάρρυ Φάμπιαν είναι ένας αποτυχημένος δικηγόρος του οποίου ο αυτοσεβασμός έχει φτάσει στο ναδίρ, γι'αυτό και αναζητά τη μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά του με μιας. Υποκινούμενη από τη μια από τον έρωτα κι από την άλλη από το συμφέρον η Έλεν, γυναίκα ενός ιδιοκτήτη μπαρ, ακολουθεί τον Χάρρυ στα σχέδιά του καθώς θέλει να ξεφύγει από την πνιγηρή ζωή της. Εκείνος σχεδιάζει να στήσει αγώνες μποξ, κι όχι μόνο αυτό αλλά δέχεται και πολλαπλά στοιχήματα. Όμως, οι μποξέρ που υποστηρίζει αποτυγχάνουν, οι δανειστές του τον κυνηγούν και τότε ο Χάρρυ αποφασίζει για πρώτη και ίσως για τελευταία φορά στη ζωή του ν'αντιμετωπίσει τις ευθύνες του.