Η σιωπή των αμνών - Utt, Keneth 1921-1994; Saxon, Edward; Bozman, Ron (Ronald M.); Demme, Jonathan, 1944-2017 (MGM Home Entertainment, Odeon, 2001)
Ένας ψυχοπαθής απαγάγει και σκοτώνει νέες γυναίκες. Το FBI βρίσκεται σε απόγνωση. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να προβλέψει τις κινήσεις του "δράκου" και να δώσει πληροφορίες που θα οδηγούσαν στην σύλληψή του. Κι ο τρελός αυτος βρέθηκε. Είναι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο ισοβότης μανιακός δολοφόνος, πρώην ψυχίατρος, που σκότωνε και έτρωγε τα θύματά του. Η πράκτωρ Κλαρίς Στέρλιν θα αναλάβει να συνεργαστεί με τον κανόβαλο ψυχίατρο για να βρεθεί στα ίχνη του δράκου.