Βουτιά στη βαθιά θάλασσα (National Geographic kids video, 1994)
Εξερευνήστε τα τελευταία μεγάλα σύνορα της γης, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ακολουθήστε τον Spin, το αεικίνητο καρτούν του National Geographic, καθώς εξερευνά τους ωκεανούς του κόσμου, από την επιφάνεια μέχρι τον πυθμένα τους. Θα μάθετε πολλά για τις μεγάλες φάλαινες, τα φιλικά δελφίνια, τους τρομακτικούς καρχαρίες και όλα τα εκπληκτικά πλάσματα του ωκεανού. Βραβευμένο κινηματογραφικό υλικό και μαγικά μουσικά βίντεο ζωντανεύουν απο το υποβρύχιο κόσμο των θαυμάτων. Ελάτε, λοιπόν, το νερό είναι μια χαρά... για μια Βουτιά στη βαθιά θάλασσα, σε μια από τις πολλές περιπέτειες της σειράς ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ.