Στον αέρα, το νερό και τη στεργιά τα ζώα είναι ξεχωριστά - Saroyan, Hank; Somers, Bruce 1965-; Somers, Caroline; Κουϊρίνη, Καίτη (National Geographic kids video, 1994)
Ενώ ο Μπόμπι το Γκάλαγκο και η Σάνι το Οπόσουμ του μελιού παίζουν μια ανόητη εκδοχή του "Ο Σάιμον Λέει...", ο θείος Μπαλζάκ τους ξαφνιάζει, πιάνοντας με τη μακριά γλώσσα που διαθέτει ως χαμαιλέοντας μια μύγα από τη μύτη του Μπόμπι. Στο βίντεο Στον αέρα, το νερό και τη στεργιά τα ζώα είναι ξεχωριστά παρουσιάζονται εκπληκτικά χαρακτηρισρικά διάφορων ζώων. Με τη βοήθεια του θείου Μπαλζάκ του Χαμαιλέοντα, η Σάνι και ο Μπόμπι μαθαίνουν για τα παράξενα του χαμαιλέοντα, της χελώνας, του τσίτα, της ζέβρας και άλλων ζώων και τελικά ανακαλύπτουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα γκάγκαλο και τα Οπόσουμ του μελιού επίσης ξεχωριστά. Στο μεταξύ, ο θεότρελος Φρανσίσκο το Φλαμίνγκο μας μιλάει για την καμήλα στα "Νέα του Φλαμίνγκο" και μετράει δέκα μέχρο τι δέκα στο "Χορό των αριθμών". Ακόμα, το "Ποιός ζεί δτο νερό" αποκαλύπτει μυστικά της Σίλια του Θαλάσσιου Γυμνοσάλιαγκα και ο θείος Μπαλζάκ τραγουδάει πως "Κάθε πλάσμα είναι μοναδικό". Οι χαρακτήρες των GeoKids είναι βασισμένοι σε υπαρκτά ζώα: η Σάνι είναι ένα οπόσουμ του μελιού από την Αυστραλία , ο Μπόμπι είναι γκάλαγκο από την Αφρική και ο θείος Μπαλζάκ είναι χαμαιλέοντας από τη Μαδαγασκάρη. Με δημιουργό και σκηνοθέτη το βραβευμένο με ΕΜΜΥ Χανκ Σάρογιαν από τα Muppet Babies του Τζίμ Χένσον, το GeoKids εγγυάται την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση ολόκληρης της οικογένειας.