Seashore - Sheen, Martin; Cohen, Bonni; Thomson, Richard (Eyewitness video series, 1996)
Η ακτή συνορεύει μεταξύ της στεργιά και της θάλασσας. Από τα τρυκιμιώδη κύματα και τους δυνατούς ανέμους σε γαλήνιες παλίρροιες. Ανακαλύψτε πώς γίνονται οι ακτές μας τόσο δελεαστικές στις μάζες της άγριας ζωής και τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται εκεί.