Rock & mineral - Sheen, Martin; Caius, Julyan; Thomson, Richard (Eyewitness video series, 1996)
Τα πετρώματα και τα ορυκτά θρυμματίζουν την φήμη των πετρωμάτων για μόνιμη αντοχή. Ανακαλύψτε πώς τα πετρώματα διατηρούν ένα συνεχώς εναλλασόμενο ρεκόρ στην συναρπαστική ιστορία του πλανήτη μας, και δείτε πώς τα ορυκτά βρίσκονται στην καρδιά του πολιτισμού μας.