Υιοθεσία και προστασία των οικολογικών ευαίσθητων περιοχών Μικρό και Μεγάλο Σεϊτάνι και της ευρύτερης περιοχής του όρους Κέρκης
Τον Ιανουάριο η μαθητική κοινότητα του σχολείου μας επιχορηγήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρλοβάσου προκειμένου να αναβάλει οικολογική δράση με στόχο την υιοθέτηση και προστασία των περιοχών απόλυτης προστασίας "Μικρή και Μεγάλη Σεϊτάνι" και της ευρύτερης περιοχής του όρους "Κέρκης"