The vanishing - Sluizer, George; Bridges, Jeff, 1949-; Sutherland, Kiefer, 1966-; Travis, Nancy, 1961- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2002)
Ένας νεαρός ψάχνει απεγνωσμένα τη φίλη του που εξαφανίστηκε μια μέρα ξαφνικά. Ύστερα από τρια χρόνια αναζήτησης, έρχεται σ'επαφή μαζί του ο ψυχοπαθής απαγωγέας της.