Διαδικτυακή εφαρμογή κοινωνικού - ψυχολογικού μοντέλου Bourbeau : - Ασπρίδου, Μαρία (2013)
Μετατροπή του κοινωνικο-ψυχολογικού μοντέλου (δημιουργία πέντε βασικών τραυμάτων) της Lise Bourbeau σε μια διαδικτυακή εφαρμογή.