Internet of things = - Κατσαρής, Δημήτριος (2013)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι η μελέτη, η ανάλυση και η παρουσίασητης προόδου που έχει γίνει μέχρι σήμερα αλλά και θα γίνει μελλοντικά στο χώρο τουΙnternet οf Τhings (IoT).