African queen - Huston, John, 1906-1987; Hepburn, Katharine, 1907-2003; Bogart, Humphrey, 1899-1957 (ArtFree, 2006)
Κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας αλκοολικός έμπορος και μία ευπρεπής ιεραπόστολος αναγκάζονται να αναλάβουν μία επικίνδυνη αποστολή στο ποτάμι, αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους του τροπικού, αχρείους γερμανούς αξιωματικούς και ένα αναπάντεχο έρωτα.