Unforgiven - Eastwood, Clint, 1930-; Eastwood, Clint, 1930-; Eastwood, Clint, 1930-; Hackman, Gene; Freeman, Morgan; Harris, Richard, 1930-2002 (Warners Bros, 2002)
Ένας γερασμένος πιστολέρο ξεκινά για μια τελευταία αποστολή, συντροφιά μ' έναν μαύρο συνεργάτη και αντιμετωπίζει τη σαδιστική βία ενός σερίφη.