Fahrenheit 9 - Moore, Michael, 1954 April 23-; Moore, Michael, 1954 April 23-; Moore, Michael, 1954 April 23- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2004)
"Πυροδοτημένο από οργή για τα όσα "τρομοκρατικά" ακολούθησαν την 11η Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και στραμμένο κατά του Πλανητάρχη, το ντοκιμαντέρ που προοριζόταν να αλλάξει την έννοια του είδους - και να διαψεύσει τις κατηγορίες περί της μη εμπορικότητάς του - περιγράφεται μόνο σαν ένας εκρηκτικός μηχανισμός σε αντίστροφη μέτρηση". - Περίληψη από το κιβώτιο.