Derrida - Dick, Kirby; Dick, Kirby; Kofman, Amy Ziering (Drakes Avenue Pictures, 2005)
Ένα ενδεικτικό πορτραίτο του εξαίρετου, αμφιλεγόμενου φιλοσόφου και διανοούμενου Jacques Derrida, του οποίου η θεωρία για την αποδόμηση έχει επηρεάσει βαθύτατα τις μελέτες για την λογοτεχνία, φιλοσοφία, ηθική, αρχιτεκτονική και νομική και έχει σημαδέψει ανεξίτηλα το πνευματικό τοπίο του 20ου και 21ου αιώνα