La mala educacion - Almodóvar, Pedro; Almodóvar, Pedro; Giménez Cacho, Daniel; Boira, Francisco, 1971-; Martinez, Fele; Camara, Javier; Garcia Bernal, Gael, 1978- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 2004)
Επιστρέφοντας στην παιδική του ηλικία, ο Αλμοδόβαρ χτίζει ένα σύμπαν άγριας ενηλικίωσης, κατασκευάζοντας ένα περίτεχνο φίλμ νουάρ πριν καταλήξει σε έναν ύμνο πάνω στη δύναμη του κινηματογράφου. Ανάμεσα θα έχει προλάβει να διηγηθεί ένα ανομολόγητο love story, να αποσυνθέσει μια οικογενειακή τραγωδία και να σχολιάσει την ανθρώπινη φιλοδοξία ταυτόχρονα, υπογράφοντας την ίσως πιο ερωτική ταινία της καριέρας του.