24 hour party people - Winterbottom, Michael; Coogan, Steve; Considine, Paddy; Cunningham, Danny (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 2002)
Μάντσεστερ, 1976. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Τόνι Γουίλσον εμπνέεται από μια συναυλία των Sex Pistols να ιδρύσει τη δισκογραφική εταιρία Factory Records και το κλαμπ Hacienda. Ο, τι ακολούθησε δεν είναι μόνο η ιστορία της σύγχρονης μουσικής, όπως αυτή γράφτηκε από τους Joy Division, τους New Order και τους Happy Mondays, αλλά και το οριστικό τέλος μιας εποχής που οι παρέες άλλαζαν ακόμη τον κόσμο και το Μάντσεστερ ήταν ο πιο καυτός προορισμός του πλανήτη.