Mujeres al borde de un ataque de nervios - Almodóvar, Pedro; Almodóvar, Pedro; Maura, Carmen, 1945-; Banderas, Antonio; Palma, Rossy de (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1988)
Η εγκαταλειμμένη ερωμένη, η απατημένη σύζυγος, ο άνδρας που μοιράζονται και η απατηλή λάμψη του χώρου της σοουμπίζνες. Αυτά και πολλά, πολλά άλλα θα βρείτε στο εξωφρενικό, "σαπουνοπερικό", κιτσάτο σύμπαν των ηρώων ίσως της πιο διάσημης κωμωδίας του Αλμοδόβαρ.