The good girl - Arteta, Miguel; Aniston, Jennifer; Gyllenhaal, Jake, 1980-; Reilly, John C., 1965- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
Στα 30 της, η Τζάστιν ζει μέσα στην απόλυτη ρουτίνα, με μια συμβατική δουλειά και έναν άντρα που περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο του καπνίζοντας μαριχουάνα. Μέχρι που ανακαλύπτει ένα νέο ενδιαφέρον στη ζωή της, στο πρόσωπο ενός όμορφου νεαρού που εργάζεται στο ίδιο πολυκατάστημα με εκείνη. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια έντονη σεξουαλική σχέση, που σύντομα ξεφεύγει από τον έλεγχό τους και τους οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις...