Μια εισαγωγή στη διαφορική γεωμετρία και στις ομάδες Lie : - Καραγιώργος, Μιχάλης; Μαυροπούλου, Αγγελική (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών, 2006)
Στην πτυχιακή εργασία γίνεται αρχικά μία εισαγωγή στη διαφορική γεωμετρία και αναλύεται η έννοια διαφορική πολλαπλότητα, δίνοντας μερικά παραδείγματα. Στη συνέχεια, γίνεται μία εισαγωγή στις ομάδες Lie δίνοντας διάφορους ορισμούς και παραδείγματα.