Mulholland dr. - Lynch, David, 1946-; Lynch, David, 1946-; Watts, Naomi, 1968-; Harring, Laura, 1964- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2001)
Μετά από ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, η Ρίτα είναι η μόνη επιζήσασα. Έχοντας χάσει τελείως τη μνήμη της, εισβάλλει στο σπίτι μιας νεαρής κοπέλας, η οποία επιχειρεί να ξεκινήσει καριέρα στο Χόλιγουντ. Η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα τους αποδείξει πως τα φαινόμενα τις περισσότερες φορές απατούν.