Ανάλυση της βιβλιογραφίας στην περιοχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης : - Χασιώτης, Κωνσταντίνος (2013)
Η παρούσα διπλωματική εργασία στοχεύει στη συστηματική ανάλυση της βιβλιογραφίας στην περιοχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Σε αντίθεση με παλαιότερες αναλύσεις, το δείγμα αυτής της μελέτης καλύπτει σχεδόν το σύνολο των δημοσιεύσεων στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.Αναλύθηκαν 5523 δημοσιεύσεις ως προς τον τίτλο, τον ή τους συγγραφείς, το μέσο δημοσίευσης και το περιεχόμενο. Μέσα από αυτήν την ανάλυση εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον την επιστημονικής κοινότητας.