Χρήση τεχνολογιών Web 2.0 στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση : - Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Κ. (2013)
Τεχνολογίες και πρακτικές εφαρμογές του web 2.0 στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, παραδείγματα από ΕΕ και υπόλοιπο κόσμο, προτάσεις για Ελλάδα