Secrets & lies - Leigh, Mike, 1943-; Leigh, Mike, 1943-; Spall, Timothy, 1957-; Blethyn, Brenda, 1946-; Jean-Baptiste, Marianne (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1996)
Μία νεαρή μαύρη γυναίκα ψάχνει την πραγματική της μητέρα, ανακαλύπτοντας πως είναι λευκή. Το ίδιο σοκαρισμένη είναι και η μητέρα βλέπωντας πως η κόρη της που είχε δώσει για υιοθεσία είναι μάυρη. Η παρουσίαση της κόρης στην υπόλοιπη οικογένεια της μητέρας προκαλεί χάος που καταλήγει σε μία σειρά από μυστικά και ψέμματα που αποκαλύπτονται τελικά