Υποστήριξη λειτουργιών διαχείρισης αποθηκών και αποθέματος με χρήση του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Microsoft Navision : - Νικολάου, Χριστίνα (2009)
Η παρούσα διπλωματική εργασία κάνει μια αναφορά στα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Πόρων (ERP), στους τρόπους υλοποίησης και οργάνωσής τους καθώς και σε άλλα σχετικά ζητήματα. Έπειτα δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο σενάριο μέσα από το οποίο μπορεί να γίνει εμφανές πως ένα σύστημα ERP μπορεί να υποστηρίξει τις διάφορες λειτουργίες μιας επιχείρησης, με έμφαση στη Διαχείριση Αποθεμάτων. Το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του σεναρίου είναι το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων Microsoft Navision Έκδοση 5.