Υπαρξη μοναδικότητα και αριθμητική επίλυση στοχαστικών διαφορικών εξισώσεων : - Πλατινάκης, Παναγιώτης (2013)
Στη παρούσα εργασία αναφερόμαστε στην Ύπαρξη Μοναδικότητα των στοχαστικών διαφορικών εξισώσεων. Επίσης μελετάμε τη σύγκλιση της αριθμητικης μεθόδου Euler-Maruyama για στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις.