Σειρές Fourier και προβλήματα συνοριακών τιμών : - Τρέμη, Ιωάννα (2013)
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στα προβλήματα συνοριακών τιμών και στη σύνδεση των προβλημάτων αυτών με τις Σειρές Fourier. Ειδικότερα αναφέρεται στη Θεωρία Sturm- Liouville, στα προβλήματα Sturm-Liouville, στην έννοια της ορθογωνιότητας και σε ένα μέρος της θεωρίας των Σειρών Fourier. Τέλος, περιέχει εφαρμογές τέτοιων προβλημάτων.